Mijn favorieten

Verliefd!Verliefd

Tot over mijn oren, Ondersteboven, Ik stotter er van.

Verliefd. Kriebels in je buik. Je praat over niets anders. De energie spat van je af en je hebt een grijns van oor tot oor.

Verliefd word je niet eenmaal in je leven. Gelukkig niet. Verliefd word je ook op dat ene kledingstuk, waarvoor je na een middag winkelen toch weer teruggaat naar die allereerste winkel. Raar eigenlijk, dat wij ons bij een eerste aanblik meteen zo goed kunnen voelen. Alsof het een gevoel van herkenning is. Alsof jouw hart zegt, ja, jij hoort bij mij. Je past bij mij. Bij hoe ik ben en hoe ik wil zijn.


Maar ook hoe ik wil wonen. Dat huis waar je binnenkomt en waar je eigenlijk gewoon meteen naast de houtkachel wilt gaan zitten met je benen onder je opgetrokken en een goed glas wijn. Je wilt eigenlijk meteen genieten van de sfeer, het uitzicht en het feit dat jij dit jouw huis wil gaan noemen.

Want je bent verliefd. Op slag verliefd. Liefde op het eerste gezicht.

Op een woning, de architectuur, op de stek, het interieur, de tuin, het uitzicht, de ruimte, de enorme zolder die jouw atelier gaat worden, die wijnkelder waar je altijd al van droomde.

Een droom?

Nee, natuurlijk niet. Dit kan ook voor jou waarheid worden. Wat belangrijk is, is een makelaar die naar je luistert. Die hoort, ziet en voelt vanuit jou. Die jouw smaak kent, weet waar je naar op zoek bent en ook weet waar je blij van wordt. Dat gaat veel verder dan persoonlijke aandacht. Het lijkt een beetje op een relatie. Maar wel een zakelijke relatie. Een relatie die je aangaat met elkaar om samen tot het beste resultaat te komen.

Verliefd worden in 2018?

Neem dan gerust eens contact met ons op. 


Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring