Mijn favorieten

Aankoop

Wilt u juist een woning aankopen? Best lastig in deze kopersmarkt! Hoe weet u dat u de juiste prijs biedt? U wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar als u te weinig biedt, gaat dan de woning aan uw neus voorbij? En hoe vindt u de leukste woning binnen uw budget? Wat zijn de bijkomende kosten eigenlijk? Wanneer is een bouwkundige keuring verstandig? Wat is kopen onder voorbehoud en welke voorbehouden kan ik maken? En wat als ik niet op tijd mijn financiering rond heb?

Allemaal vragen waar u als koper best pijn in de buik van kunt hebben. Wij kunnen hier op een aantal punten bij helpen. U kunt zich bij ons gratis inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van het nieuwste aanbod wat aan uw eisen voldoet. Klik op het droomhuis op onze home-page en u treft het invulformulier.
Dit gaat geheel digitaal. U kunt zelf afspraken inplannen met de verkopende makelaars. Wilt u begeleiding bij de aankoop? Wij hebben twee keuzes voor begeleiding. U heeft de woning van uw dromen gevonden en u wilt dat wij de begeleiding doen van de aankoop. We plannen dan voor u een tweede bezichtiging in en gaan met u mee naar uw droomwoning. We bekijken deze op een nuchtere manier en geven u advies omtrent de aankoop. We zullen in overleg met u de onderhandelingen opstarten en bij koop controleren we voor u de koopakte. We monitoren alle afgesproken termijnen en begeleiden de oplevering en de overdracht bij de notaris.

U heeft nog geen keuze gemaakt maar u heeft een top twee of top drie woningen samengesteld? Dan maken wij met deze twee of drie woningen een nieuwe bezichtigingsafspraak en helpen u op een neutrale manier met uw keuze.

Tarieven
Ook hier zijn tarieven afhankelijk van de te verwachten werkzaamheden. Vraag naar het tarief, het zal u meevallen. We verdienen dit altijd voor u terug bij de aankoop!
Voor verkopende klanten hebben wij altijd een leuk kortingstarief op de aankoop van hun volgende woning, mist binnen een straal van ca. 30 km.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring