Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop eengezinswoning Floris Versterstraat 58

Floris Versterstraat 58

1328 CW Almere
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Zeer riante en zeer luxe afgewerkte eengezinswoning


Te koop, zeer riante en zeer luxe afgewerkte eengezinswoning met zonnige tuin. Energiezuinig met zonnepanelen (A-label).  We hebben het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2000 Woonoppervlakte 122 m² Aantal kamers 5
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Floris Versterstraat 58 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Ook in de keuken kan je lekker samen met anderen koken aan het kookeiland. Koken wordt dan niet een straf maar is dan een leuke gezamenlijke sociale activiteit. Daarna geniet je dan samen lekker van het heerlijke eten wat er is gekookt aan de eettafel of op het tuinterras.

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra

Veel privacy in de tuin en woning.

1
Profiel plaatje

Gezellige keuken om samen te koken.

1
Profiel plaatje

Ruime werkkamer met dakterras.

1
Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below

Zeer riante en zeer luxe afgewerkte eengezinswoning


Te koop, zeer riante en zeer luxe afgewerkte eengezinswoning met zonnige tuin. Energiezuinig met zonnepanelen (A-label).  We hebben het altijd over locatie locatie locatie, maar voor deze woning wordt dat gevolgd door luxe luxe luxe! Dit is een woning om gewoon direct in te trekken. 

De woning is gelegen in de populaire wijk Tussen de Vaarten, met uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels, gezondheidscentrum en recreatiemogelijkheden op geringe afstand. Het openbaar vervoer is in Almere uitstekend geregeld en met de auto bent u binnen 5 minuten op de ringweg of de A6 en even later op de A27.

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs! Indeling

Entree, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Tuingerichte, royale woonkamer met schuifpui naar de zonnige tuin gelegen op het zuiden, met een tikje naar het westen. 
De strakke open keuken is luxueus (Siematic, apparatuur van Miele, Siemens) en heeft een kookeiland, waar het gezellig koken is als gasten aanschuiven.  

Onder de trap bevindt zich nog een inbouwkast met veel ruimte.
De voortuin is aangelegd, voornamelijk bestraat en onderhoudsarm. De voortuin biedt de mogelijkheid tot parkeren (nu 1, max 2 auto’s), echter in de straat zelf is ook voldoende ruimte. De voortuin is tevens voorzien van een buitenkraan.
De woonkamer is heerlijk licht en samen met de keuken straalt het modern en luxe uit. In de woonkamer en op de gehele 1e verdieping ligt white wash Frans eiken parket.  De zoldervloer is van laminaat.

De tuin is smaakvol aangelegd, een oase van rust en biedt veel privacy. De tuin is voorzien van een mooi hardhouten terras, hardhouten schutting, veel groen, een houten berging, buitenkraan en achterom. Leuk detail is dat in de tuin een constructie is bedacht waar je tijdelijk een hangmat kan ophangen om lekker te relaxen in de tuin. Tot slot staat er in de tuin een heerlijke rode bessenstruik, die elk jaar zeer veel lekkere rode besjes oplevert.


1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en zeer luxe badkamer met ligbad met thermostatische kraan met massage douchekop, separate inloop douchehoek met heerlijk ontspannend luxe regendouche (Raindance,Hans Grohe) met thermostatische kraan  en massage douchekop, dubbele wastafel (Villeroy & Boch) met waskommen (Villeroy & Boch), zwevend softclose 2e toilet, vloerverwarming en design radiator (Zehnder). Verlaagd plafond met energiezuinige, dimbare LED verlichting.

Ook deze verdieping is keurig afgewerkt en voorzien van stucwerk en Frans eiken parket.  


2e verdieping
Heerlijke zolder (4de slaapkamer/werkkamer) met voldoende ruimte voor opbergkasten en met toegang tot het dakterras met hardhouten buitenvloer. Op de zolder is tevens de wasmachine en drogeraansluiting. 


 Wonen

In deze woonkamer kom je thuis. Zeer stijlvol ingericht en tot in de puntjes verzorgd tot aan het luxe schakelmateriaal. Een woning om direct van te houden. Vanuit de woonkamer kijk je op de leuk aangelegde tuin en op de speels ingedeelde halfopen keuken. De gehele begane grond is voorzien van een white wash Frans eiken parketvloer die over de gehele beneden- en 1e verdieping is doorgevoerd. De wanden zijn keurig afgewerkt met super strak stucwerk.  


Koken

De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken middels een kookeiland. De luxe inbouwkeuken is geheel uitgevoerd met brede lades. Er is gekozen voor deze indeling om zo het contact met de woonkamer te houden. Koken en eten doe je met elkaar. De keuken is voorzien van strak granieten aanrecht met aluminium rand, een Miele inductiekookplaat met moderne wasemschouw (Siemens, 2018), oven (Siemens) en een vaatwasmachine (Bosch).


Slapen

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer kijkt uit op de achtertuin en is ruim en licht met voldoende ruimte voor een schuifdeurkast over de hele wand. De vloer is voorzien van Frans eiken parket dat in de zomer lekker koel aanvoelt, maar in de winter juist lekker warm. Ook hier zijn de muren van strak wit stucwerk voorzien.
De kinderslaapkamer aan de tuinzijde is omgebouwd tot multi-media entertainment kamer/werkkamer. Er is een aansluiting voor een beamer in het plafond en de aansluiting hiervan voor de apparatuur is in de muur ingebouwd. Het plafond is verlaagd en voorzien van energiezuinige dimbare LED spotjes. Tevens is in het plafond op diverse plekken stroomvoorziening weggewerkt zodat bv een draadloos audiosysteem aan het plafond kan worden opgehangen.
De slaapkamer aan de voorkant van woning is de grootste van de 2 kinderslaapkamers en prima voor uw tiener met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, dressoir, kleedkast en bureau om huiswerk aan te maken.


Badkamer

Dit is nu echt een luxe badkamer. Luxer vindt u het niet in een 5 sterren hotel. Zelfs aan de audio is gedacht, uw Sonos 1 kunt u zo ophangen om lekker in bad te kunnen genieten van muziek, of ambiant geluid. 
Het plafond is verlaagd met ingebouwde energiezuinige dimbare LED spotjes. Het softclose  toilet is zwevend met ingebouwd waterreservoir.
De badkamer heeft een ligbad (met massage handset) en thermostatische kraan met glazen planchet (top design Hans Grohe), softclose toilet, super-de-luxe inloop regendouche (met massage handset) ook dezelfde thermostatische kraan met glazen planchet als het bad. ’s Ochtends kunt u met z’n tweeën gebruik maken van de  dubbele wastafel (Villeroy & Boch) met dimbare LED verlichting en Hans Grohe design kranen. In de onderste lades zijn stopcontacten geplaatst om uw tandenborstel, scheerapparaat buiten het zicht te kunnen opladen zonder dat u lelijke snoeren ziet lopen.

De spiegel is op maat gemaakt en voorzien van verwarming en dimbare LED verlichting en planchet met stopcontact. Zo is er een dameskant en herenkant gecreëerd. 
Daarnaast is de badkamer voorzien van vloerverwarming met digitale klokthermostaat. Nooit meer koude voeten in de winter in de badkamer ’s ochtends. Gewoon de thermostaat instellen op de gewenste temperatuur op het gewenste tijdstip. Tot slot is er een mooie thermostatische design radiator waar u uw handdoeken altijd droog en warm kunt ophangen.Zolder

Ook de zolder is netjes tot in de details afgewerkt (o.a. kabelgoot met aansluiting internet, stroom en TV). Momenteel in gebruik als kantoor maar tevens een prima ruimte voor  een hele riante slaapkamer. De zolder heeft een hardhouten dakterras (met buitenverlichting) over de hele breedte van het huis. In de ochtend, middag en avond is het hier heerlijk vertoeven. De wasmachine en droger vind je keurig ingebouwd in een nis. 


Bijzonderheden

Het enige wat in de woning niet is vernieuwd, is het toilet. Deze is nog in de originele staat. De bedoeling was om de badkamerlijn ook door te voeren in het toilet beneden. Wandtegels zoals in de badkamer gebruikt, zijn dan ook aanwezig. 


Almere

Almere, stad van verrassingen
Gelegen aan het Markermeer, IJmeer en Gooimeer ligt Almere. Het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur bieden allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen. Hoger onderwijs en een internationale school vindt u ook gewoon in Almere.

Opvallende architectuur en een breed en gevarieerd uitgaans- en winkelaanbod laten zien dat het zelfbewuste Almere inmiddels cultureel én economisch op eigen benen staat. Het stadshart van Almere Stad heeft niet alleen het grootste winkelgebied van Almere, maar is ook uitgeroepen tot beste winkelgebied van Nederland

 

Meer informatie over deze leuke woning of een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel Monique Uffen op 036-5490628.

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin!

For sale, very spacious and very luxuriously finished family house with sunny garden. Energy-efficient with solar panels (A-label). We are always talking about location location location, but for this property that is followed by luxury luxury luxury! This is a house to simply withdraw immediately.

The property is located in the popular area between the Vaart, with roads, public transport, shops, health center and recreational opportunities at a short distance. Public transport in Almere is well organized and by car you are within 5 minutes on the ring road or the A6 and a little later on the A27.

Pay attention! This property is offered with a bidding from price!

Layout
Entrance, meter cupboard, toilet with fountain, staircase and access to the living room. Garden-oriented, spacious living room with sliding doors to the sunny garden located on the south, with a tap to the west.
The sleek open kitchen is luxurious (Siematic, equipment from Miele, Siemens) and has a cooking island, where it is pleasant to cook when guests sit down.
Under the stairs there is a built-in wardrobe with lots of space.
The front garden is laid out, mainly paved and low maintenance. The front garden offers the possibility of parking (now 1, max 2 cars), but there is also sufficient space in the street itself. The front garden is also equipped with an outside tap.
The living room is wonderfully light and together with the kitchen it radiates modern and luxurious. In the living room and on the entire 1st floor is white-washed French oak parquet. The attic floor is made of laminate.

The garden is tastefully laid out, an oasis of peace and offers a lot of privacy. The garden has a beautiful hardwood terrace, hardwood fence, lots of greenery, a wooden shed, outside tap and back. Nice detail is that in the garden a construction is devised where you can temporarily hang a hammock to relax in the garden. Finally, there is a delicious red berry bush in the garden, which produces a lot of delicious red berries every year.

1st floor
Landing with access to 3 spacious bedrooms and luxury bathroom with bath with thermostatic faucet with massage shower head, separate walk-in shower with wonderfully relaxing luxury rain shower (Raindance, Hans Grohe) with thermostatic faucet and massage showerhead, double sink (Villeroy & Boch) with washbasins (Villeroy & Boch), floating softclose 2nd toilet, underfloor heating and design radiator (Zehnder). Lowered ceiling with energy-efficient, dimmable LED lighting.
This floor is also nicely finished and provided with stucco and French oak parquet.

2nd floor
Lovely attic (4th bedroom / study) with ample space for storage cupboards and with access to the roof terrace with hardwood outside floor. In the attic is also the washer and dryer connection.

Living
You come home in this living room. Very stylishly furnished and cared for to the luxurious switch material. A home to immediately love. From the living room you look at the nice landscaped garden and on the playful half-open kitchen. The entire ground floor is equipped with a white-washed French oak parquet floor that is carried over the entire ground floor and first floor. The walls are nicely finished with super tight stucco.

Living
You come home in this living room. Very stylishly furnished and cared for to the luxurious switch material. A home to immediately love. From the living room you look at the nice landscaped garden and on the playful half-open kitchen. The entire ground floor is equipped with a white-washed French oak parquet floor that is carried over the entire ground floor and first floor. The walls are nicely finished with super tight stucco.

Cook
The living room has an open connection with the kitchen through a cooking island. The luxury fitted kitchen is fully equipped with wide drawers. The layout was chosen to keep the contact with the living room. You can cook and eat together. The kitchen is equipped with granite countertops with aluminum edge, a Miele induction hob with modern stove ventilation (Siemens, 2018), oven (Siemens) and a dishwasher.
To sleep
On the first floor you will find three bedrooms. The master bedroom overlooks the back garden and is spacious and light with plenty of room for a sliding door cupboard over the entire wall. The floor has French oak parquet that feels nice and cool in the summer, but in the winter it is nice and warm. Here too, the walls are covered with sleek white stucco.
The children's bedroom on the garden side has been converted into a multi-media entertainment room / office. There is a connection for a beamer in the ceiling and the connection for the equipment is built into the wall. The ceiling is lowered and equipped with energy-efficient dimmable LED spotlights. At the same time, the power supply has been removed from the ceiling in various places so that a wireless audio system can be hung from the ceiling, for example.
The bedroom at the front of the house is the largest of the 2 children's bedrooms and fine for your teenager with enough space for a double bed, dresser, wardrobe and desk to make homework.

Bathroom
This is really a luxurious bathroom. You will not find it more luxurious in a 5 star hotel. Even the audio is thought, your Sonos 1 you can hang up so you can enjoy music or ambiant sound in the bath.
The ceiling is lowered with built-in energy-efficient dimmable LED spots. The softclose toilet is floating with built-in water reservoir.
The bathroom has a bath (with massage handset) and thermostatic faucet with glass shelf (top design Hans Grohe), softclose toilet, super-deluxe walk-in rain shower (with massage handset) also the same thermostatic faucet with glass shelf as the bath. In the morning you can use the double sink (Villeroy & Boch) with dimmable LED lighting and Hans Grohe design faucets. Sockets are placed in the lower drawers to allow you to charge your toothbrush, shaver, out of sight without seeing any unsightly cords.

The mirror is custom made and equipped with heating and dimmable LED lighting and shelf with socket. This way a ladies lace and men's lace has been created.
In addition, the bathroom has underfloor heating with digital clock thermostat. No more cold feet in the winter in the bathroom in the morning. Simply set the thermostat to the desired temperature at the desired time. Finally, there is a nice thermostatic design radiator where you can always hang your towels dry and warm.

Attic
The attic is also neatly finished down to the details (including cable duct with internet, electricity and TV connections). Currently in use as an office but also a great space for a very spacious bedroom. The attic has a hardwood roof terrace (with outside lighting) over the entire width of the house. In the morning, afternoon and evening it is wonderful to stay here. The washer and dryer are neatly built into a niche.

Particularities
The only thing that has not been renewed in the house is the toilet. This is still in its original state. The intention was to also enter the bathroom line in the toilet below. Wall tiles as used in the bathroom are also present.

Almere
Almere, city of surprises
Almere is located on the Markermeer, IJmeer and Gooimeer. The many water and the vast, young nature offer all kinds of possibilities for recreational sports. Whether you want to go cycling, hiking, inline skating, swimming, boating, windsurfing or fishing. You can also find higher education and an international school in Almere.

Striking architecture and a wide and varied entertainment and retail offer show that the self-aware Almere is now culturally and economically on its own feet. The city center of Almere Stad not only has the largest shopping area in Almere, but has also been declared the best shopping area in the Netherlands
In the smaller shopping centers you will still find the time-honored craft of the bakery, the pastry-drier and the chocolate shop, but also shoe and clothing stores, an optician, pet shop, bicycle shop, haberdashery and much more. On the Facebook page 'Het kan in Almere' you can find everything that makes Almere so special.

Huidige eigenaar aan het woord

18 jaar geleden dit huis uit een nieuwbouw project gekocht. Ook toen moesten we al meedoen met een loting om een huis te mogen kopen!

**
**
We hebben heel veel zelf aan het huis ingericht en opgeknapt. Hierbij hebben we altijd de volgende steekwoorden als leidraad genomen:

- relaxt
- gemak en luxe
- licht en modern gezellig
- genieten
- privacy & rust
- positiviteit
- samen met familie en vrienden
- natuur

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra
Door de basiselementen van het huis licht te houden en natuurlijke materialen te gebruiken, is de woning rust gevend, licht modern en ruimtelijk.


**
**
Mijn vriendin houdt van zo nu en dan de woning een andere look te geven, en dat kan heel makkelijk door andere accessoires te gebruiken en wat andere planten etc. Op deze manier heb je om de zoveel tijd een "andere" woonkamer bijvoorbeeld zonder een grote verbouwing of hoge kosten.

**
**
Vanuit de keuken, eethoek of zithoek heb je mooi en rust gevend uitzicht op de zonnige groene tuin. 's ochtend hoor je hier vrolijke vogels fluiten en zie je vogels zitten in de Japanse esdoorn op zoek naar spinnetjes en ander eten. In mei hebben we meestal een paar vogelnestjes, erg schattig.

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra
Ik houd er van om met blote voeten in huis en de tuin te lopen, de mooie franse eiken parketvloer is in de zomer lekker koel, en in de winter lekker warm aan de voeten. Vanuit de woonkamer loop je zo het hardhouten terras op en kan je daarna lekker met je voeten in het grasveld lopen naar de hangmat die je in de tuin kan ophangen.
In de hangmat is het dan lekker relaxt genieten van een boek met een drankje terwijl je lekker schommelt in de hangmat.

De tuin biedt veel privacy en rust in de stad. Het voelt alsof je lekker in de natuur zit. Achterin de tuin staat een rode bessenstruik. Die geeft elk jaar zoveel rode bessen, dat we ze moeten invriezen. Mijn moeder is er gek op en die krijgt dan ook altijd een hele voorraad mee.

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra
Ook in de keuken kan je lekker samen met anderen koken aan het kookeiland. Koken wordt dan niet een straf maar is dan een leuke gezamenlijke sociale activiteit. Daarna geniet je dan samen lekker van het heerlijke eten wat er is gekookt aan de eettafel of op het tuinterras.

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra
De badkamer die ik zelf samen met familie in 2016 heb verbouwd van saaie standaard badkamer naar 5* plus hotel badkamer is echt het toppunt van luxe en relaxen.
De regendouche is heerlijk om onder te ontspannen, en door de vloerverwarming is de vloer 's ochtends nooit koud, ook niet in de winter. Heerlijk!
Met de dimbare verlichting kan je een relaxte sfeer creeeren en met de Sonos installatie kan je je favoriete muziek afspelen terwijl je in bad ligt, of rustgevende ambiance muziek afspelen terwijl je relaxt in bad.

We gaan deze badkamer zeker missen, want tot nu toe hebben we nergens een badkamer in woningen gezien die ook maar kunnen tippen aan dit afwerkingsnivo en luxe.

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra
Om een einde te maken aan dit lange verhaal, wij gaan weg omdat we graag aan het water willen wonen en dat heeft deze woning helaas niet.

We hopen dat bovenstaande u als potentiele koper wat meer vertelt over de potentie van onze mooie, luxe, relaxte woning!

- Martin Hoekstra

Profielplaatje van Martin Hoekstra
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 265.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2000 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 122 m² Perceeloppervlakte 151 m² Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 416 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse A Energie einddatum 13-08-2028 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 66 m² (11.0 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting voldoende gratis parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie P Perceelnummer 4339 Oppervlakte 151 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Floris Versterstraat 58 het beste omschrijven.

Veel privacy in de tuin en woning.

1
Profiel plaatje

Gezellige keuken om samen te koken.

1
Profiel plaatje

Ruime werkkamer met dakterras.

1
Profiel plaatje

Ruime ouderslaapkamer

1
Profiel plaatje

Ruime badkamer

1
Profiel plaatje

Hangmat constructie in de tuin, lekker relaxen

1
Profiel plaatje

home cinema kamer voorbereid.

1
Profiel plaatje

Super deluxe badkamer om te ontspannen.

1
Profiel plaatje

Dichtbij de A6, in 25 minuten in amsterdam

1
Profiel plaatje

Dichtbij de vaart, fijn hardlopen aan het water.

1
Profiel plaatje

Sportschool, tandarts, dokter etc dichtbij

1
Profiel plaatje

Supermarkten dichtbij

1
Profiel plaatje

Rustig

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Dichtbij OV

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Video's

Download PDF

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Floris Versterstraat 58, 1328 CW Almere
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.