Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop appartement met uitzicht over de Havenkom

Havenhoofd 70

1353 PL Almere
€ 275.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Zonnige drie-kamer-appartement te koop met WOW-effect op de allerleukste locatie van Almere. Het appartement is gelegen op de vijfde en tevens bovenste verdieping van het wooncomplex aan het Havenhoofd en heeft werkelijk een fabuleus uitzicht over de beide havens van Almere Haven. Overal waar je kijkt zie je

...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1986 Woonoppervlakte 90 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

English translation below

Zonnige drie-kamer-appartement te koop met WOW-effect op de allerleukste locatie van Almere. Het appartement is gelegen op de vijfde en tevens bovenste verdieping van het wooncomplex aan het Havenhoofd en heeft werkelijk een fabuleus uitzicht over de beide havens van Almere Haven. Overal waar je kijkt zie je water! Echt uniek en dan ook nog met een 9 meter breed balkon op het Zuid-Westen en de mogelijkheid van een ligplaats voor je eigen boot in het zicht en op loopafstand van je eigen woning.

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een “bieden vanaf” prijs.

 
Wie wil dit nu niet? Op vakantie in eigen land. Almere Haven is een zeer geliefde en gewilde woonomgeving en zeker aan het water. De Havenkom kent veel gezellige horeca met terrassen aan het water. In de directe omgeving vind je een watersportvereniging en een (surf)strand. Het winkelcentrum van Almere Haven loop je ze naar toe. In dit winkelcentrum tref je nog het aloude ambacht van de warme bakker en de slager, maar ook schoenen- en kledingwinkels, de chocolaterie, een opticien en nog veel meer. De sfeer wordt mede bepaald door de over het algemeen wat kleiner uitgevoerde winkels, de groenvoorziening, de waterpartijen en de gezellige terrasjes. En parkeren? Dat is hier nog gewoon gratis. Relaxed wonen op een half uurtje rijden van Amsterdam.
 Indeling

Het appartementencomplex is voorzien van een lift en een trappenhuis. Het appartement zelf is gelegen op de 5e en tevens de bovenste verdieping.  Er zijn maar twee woningen bij deze liftstop. Zelf hoef je niet buitenom, de buren gaan over de galerij. Dat zijn overigens de enige buren, want het betreft een hoekappartement.
 

Wonen

Zodra je vanuit de gang de woonkamer inloopt, snap je wat we bedoelen met WOW! Je kijkt op de bootjes in de haven en op het Gooimeer zie je de boten al varen. Dit is een woonkamer met een adembenemend uitzicht. Bovendien nodigt het gewoon uit om meteen het zeer ruime balkon op te lopen en te genieten van het uitzicht.  

Keuken

De keuken is half open en kijkt uit over de Havenkom naar de gezellige terrassen aan de overkant. Je vindt hier een moderne witte hoogglas inbouwkeuken, voorzien van een vierpits gasfornuis met combi-oven en wasemschouw, vaatwas machine en een koel-vries combinatie.
 

Slapen

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. Een van de twee is aan de entree-zijde gelegen en daarmee ook aan de koele kant. De tweede slaapkamer is zowel vanuit de gang als vanuit de woonkamer bereikbaar en heeft toegang tot het woningbrede balkon met uitzicht op de haven. Door de grote glaspartij is deze slaapkamer heerlijk licht. Mocht je de ruime woonkamer toch niet groot genoeg vinden, dan is deze kamer eventueel eenvoudig bij de woonkamer te trekken. Doordat de kamer al in verbinding staat met de woonkamer, is het al de ideale hobby- of werkkamer.
 

Badkamer

In de volledig betegelde badkamer tref je een inloopdouche, een wastafel, designradiator en de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Naast de badkamer is een separaat toilet.
 

Balkon

Door de nautische omgeving van dit appartement waan je je in een vakantieoord. Zeker in het voorjaar en de zomer, als het een komen en gaan is van bootjes. Het balkon heeft een zeer gunstige ligging op het Zuid-Westen, waardoor je al vroeg kunt genieten van een zonnige dag. Het balkon is ruim genoeg voor een eetgedeelte en een lounge-gedeelte. Zo kun je gezellig buiten eten, maar ook heerlijk ontspannen.
Behalve een mooi groot balkon, is er ook een gemeenschappelijke binnentuin. Hier kun je ook gebruik van maken en hier is één keer per jaar een gemeenschappelijk barbecue.


 

Bijzonderheden

- Vrij uitzicht over de Havenkom en de Verenigingshaven;
- Ligplaatsen voor je eigen boot beschikbaar voor de deur;
- Ruim balkon op het Zuiden-Westen;
- Twee inpandige bergingen, waarvan één met opstelling CV-ketel;
- Mooie laminaatvloer;
- Wanden grotendeels voorzien van glasvezelbehang (overschilderbaar)
- Zeer ruime box in de onderbouw.
 
Locatie

We noemden het al: wonen op de leukste locatie van Almere, direct aan het water en met een ongelofelijk mooi uitzicht. Diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn in de directe omgeving. De horeca aan de haven zorgt voor de nodige gezelligheid, ook al is het maar een wandeling langs de boulevard.
Het Havenhoofd is goed te bereiken met de auto en het is gratis parkeren op openbaar terrein. Verder is er een goed openbaarvervoer netwerk (bus) waardoor je in no-time in het stadscentrum van Almere bent, of bijvoorbeeld NS station Amsterdam Amstel of Bijlmermeer. De Zuidas en het Centrum van Amsterdam zijn beiden binnen een half uur met de auto te bereiken. Langs de dijk kom je de A6 op net voor de brug, dus als er file staat, ben je daar al bijna voorbij.
Het (surf)strand is om de hoek. Het strandje is al heel erg leuk en wordt druk bezocht, maar de gemeente heeft mooie plannen gemaakt voor herontwikkeling van de kustzone, waardoor het op termijn alleen nog maar leuker wordt. In de Verenigingshaven leg je je boot voor letterlijk voor de deur. Kortom, echt een vakantielocatie.

 

Meer informatie over deze unieke woning of een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel Monique Uffen op 036-5490628.

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin!

Sunny three-room apartment for sale with WOW effect on the best location in Almere. The apartment is located on the fifth and top floor of the residential complex at Havenhoofd and has a fantastic view over the two ports of Almere Haven. Everywhere you look you see water! Really unique and also with a 9 meter wide balcony on the South West and the possibility of a berth for your own boat in sight and within walking distance of your own home.
*** English text below ***
Note: This property is offered with an "offer from" price.

Who doesn't want this? On holiday in your own country. Almere Haven is a very popular and sought after living environment and certainly on the water. The Havenkom has many cozy restaurants with terraces on the water. In the immediate vicinity you will find a water sports club and a (surf) beach. You walk them to the Almere Haven shopping center. In this mall you will still find the traditional craft of the baker and the butcher, but also shoe and clothing stores, the chocolate shop, an optician and much more. The atmosphere is partly determined by the generally smaller shops, the landscaping, the water features and the pleasant terraces. And parking? That's just free here. Relaxed living half an hour's drive from Amsterdam.
 
Layout
The apartment complex is equipped with a lift and a stairwell. The apartment itself is located on the 5th and also the top floor. There are only two houses at this lift stop. You don't have to go outside yourself, the neighbors go over the gallery. Those are the only neighbors, because it is a corner apartment.
 
Living
As soon as you walk into the living room from the hallway, you understand what we mean by WOW! You look at the boats in the harbor and on the Gooimeer you can already see the boats sailing. This is a living room with a breathtaking view. Moreover, it simply invites you to immediately walk onto the very spacious balcony and enjoy the view.

Kitchen
The kitchen is half open and overlooks the Havenkom to the cozy terraces across the street. You will find a modern white high-glass built-in kitchen here, equipped with a four-burner gas stove with combi oven and extractor hood, dishwasher and a fridge-freezer.
 
To sleep
The apartment has two spacious bedrooms. One of the two is located on the entrance side and therefore also on the cool side. The second bedroom is accessible from both the corridor and the living room and has access to the apartment-wide balcony overlooking the harbor. Due to the large glass section, this bedroom is wonderfully light. If you do not find the spacious living room large enough, then this room can easily be pulled into the living room. Because the room is already connected to the living room, it is already the ideal hobby or work room.
 
Bathroom
In the fully tiled bathroom you will find a walk-in shower, a sink, a design radiator and the space for the washing machine and dryer. Next to the bathroom is a separate toilet.
 
Balcony
The nautical environment of this apartment makes you feel like a holiday resort. Especially in the spring and summer, when boats are coming and going. The balcony has a very convenient location on the South West, so you can enjoy a sunny day early on. The balcony is spacious enough for a dining area and lounge area. That way you can eat outside, but also relax.
In addition to a nice large balcony, there is also a communal courtyard garden. You can also use this and there is a communal barbecue once a year.
 
Particularities
- Unobstructed view over the Havenkom and the Vereniging harbor;
- Mooring places for your own boat available at the door;
- Spacious balcony facing South West;
- Two storage rooms, one with central heating boiler;
- Beautiful laminate floor;
- Walls largely equipped with fiberglass wallpaper (paintable)
- Very spacious box in the basement.

Location
We already mentioned it: living in the best location in Almere, right on the water and with an incredibly beautiful view. Various shops for daily shopping are in the immediate vicinity. The hospitality industry at the port provides the necessary cosiness, even if it is just a walk along the boulevard.
The Havenhoofd can be easily reached by car and it is free to park on public property. There is also a good public transport network (bus) which means that you can be in the city center of Almere in no time, or for example the Amsterdam Amstel or Bijlmermeer railway stations. The Zuidas and the Center of Amsterdam can both be reached within half an hour by car. Along the dike you come to the A6 just before the bridge, so if there is traffic, you are almost past that.
The (surf) beach is around the corner. The beach is already very nice and is crowded, but the municipality has made good plans for redevelopment of the coastal zone, so that it will become even more fun in the long term. In the Verenigingshaven you literally put your boat in front of the door. In short, really a holiday location.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 206,84 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1986 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 90 m² Gebouwgebonden buitenruimte 14 m² Externe bergruimte 12 m² Inhoud 270 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 5e woonlaag Energie Energieklasse C Energie einddatum 07-01-2029 Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Kompakt HR (Gas Combiketel uit 2004, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting voldoende parkeren aan de straat Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd en toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 206,84 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie H Perceelnummer 4605 Index 66 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Te koop appartement met uitzicht over de Havenkom

Download PDF

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Havenhoofd 70, 1353 PL Almere
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.