Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Unieke woning te koop aan de Rozenwerf 1 in Almere Haven

Rozenwerf 1

1355 AA Almere
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Zeer unieke woning te koop aan de Rozenwerf in Almere Haven.
Het huis is het eerste herenhuis in Almere en is ontworpen door architect Joop van Stigt
Het kreeg de bijnaam 'apenrots'. Van dit type woning komt er zelden eentje vrij en

...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1977 Woonoppervlakte 173 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

English translation below

Zeer unieke woning te koop aan de Rozenwerf in Almere Haven.
Het huis is het eerste herenhuis in Almere en is ontworpen door architect Joop van Stigt
Het kreeg de bijnaam 'apenrots'. Van dit type woning komt er zelden eentje vrij en dan nu een hoekwoning aan het mooiste stukje van de Rozenwerf met een geweldige tuin en een garage.

 

***English tekst below***

 

De woning is bijzonder royaal te noemen met vijf (!) slaapkamers en twee badkamers. Hierdoor is de woning geschikt voor grote gezinnen maar ook bijzonder geschikt voor een au-pair of als je vaak gasten hebt te logeren. De woning beschikt bovendien nog over een balkon en een groot dakterras.


 

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

 
Wonen in 'De Werven' betekent wonen in een ruim opgezette woonwijk. Door de opbouw in hofjes  woon je hier in een oase van groen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de vele grasvelden en speeltuintjes. Het is ongeveer 250 meter lopen naar de nieuwe sporthal van Almere Haven, waar ook een prachtig speelveld is aangelegd, waar onder begeleiding gesport kan worden en waar ook  een grote speeltuin is, de Speelhaven.
Deze royale woning is mede dankzij bovenstaande zeer geschikt voor (jonge) gezinnen.

 
Indeling

Entree, hal met meterkast, trapopgang en modern toilet en de toegang naar de woon/eetkamer.  Vanuit de woonkamer en vanuit de eethoek is er toegang tot de prachtig aangelegde tuin. Uit het zicht van het woongedeelte, maar in open verbinding met de eethoek is een royale keuken. Ook hier vandaan is toegang tot de tuin.
Via de trap kom je op de eerste verdieping. Hier zijn drie flinke slaapkamers en een badkamer gelegen. Op de tweede verdieping kom je via de overloop in een grote slaap- / woonkamer met eigen luxe badkamer en toegang tot het dakterras. Vanaf de overloop is tevens de wasruimte bereikbaar en de vijfde slaapkamer.
 

Wonen

Wat een ruimte! De woonkamer, eethoek en keuken staan in open verbinding met elkaar, maar door de L-vormige ruimte is er geen inkijk in de keuken vanuit de woonkamer. Wel is er vanuit elke ruimte verbinding met de tuin: overal stap je zo naar buiten. Het is heerlijk om met mooi weer alle deuren open te hebben. Binnen maar toch buiten.
De gehele ruimte is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn glad afgewerkt. Bovendien is er een gezellige open haard.
 

 

Koken

Heerlijk kokkerellen doe je in deze grote keuken. De keuken beschikt over veel bergruimte, een grote 5-pits gasfornuis met wasemschouw, een magnetron, vaatwasser, koelkast en diepvries.
 

Slapen

Met vijf slaapkamers is dit een ideale woning voor (op)groeiende gezinnen! Op de eerste verdieping vind je drie grote slaapkamers waarvan de grootste met toegang tot een balkon. Op de tweede verdieping tref je de tref je de vierde en de vijfde slaapkamer. Deze verdieping is meer dan verrassend; slaapkamer 4 beschikt over een eigen, luxe badruimte met toilet en heeft toegang tot het grote dakterras. Dat maakt deze kamer zeer geschikt voor de au-pair of voor gasten. Maar het is natuurlijk ook een heerlijke kamer voor jezelf!
De vijfde slaapkamer bevindt zich boven de entree van de woning en beschikt over een mooie glaswand, waardoor het glazen raam in het glazen dak overloopt. Deze kamer is ook bijzonder geschikt om in te richten als studeerkamer, kantoor of atelier. Een bijzonder prettige en lichte werkplek.


 

Baden

De badkamer op de eerste verdieping tovert meteen een glimlach op je gezicht. Een strakke badkamer, voorzien van grote witte wandtegels en moderne donkere vloertegels, wastafelmeubel, radiator, douchecabine en vrijhangend closet.
 
Bij de badkamer op de tweede verdieping zal je glimlach zeker groter worden. Het badgedeelte staat in open verbinding met de slaapkamer, waardoor het privédomein wordt van de gebruiker van slaapkamer 4. De badkamer beschikt over een ligbad, een wastafel, inloopdouche en mooi weggewerkt toilet. Zie je jezelf hier al baden in luxe?
 

Tuin

Door de hoekligging en de ligging ten opzichte van de buren is er een royale tuin die vrijwel vanaf de voorzijde langs het huis naar achteren loopt. De tuin is bijzonder groen aangelegd en rijk voorzien van hortensia’s.
 

Garage

Bij de woning hoort een separate garage. Deze is vlak bij de woning gelegen, op een hoek met meerdere garages. De garage is voorzien van een nieuwe kunststof en elektrisch bedienbare garagedeur.
 

Bijzonderheden

- Openslaande deuren naar de tuin vanaf verschillende zijdes van de woonruimte;
- Open haard;
- Twee badkamers;
- Toilet op alle drie verdiepingen;
- Twee balkons;
- Aparte garage met elektrische garagedeur;
- Glasvezel aansluiting;
- Zeer geschikt voor au-pair of veel gasten.
 
 

Locatie

De woning heeft een goede ligging ten opzichte van diverse voorzieningen. De supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is in de directe omgeving te vinden. Er is veel speelgelegenheid in de buurt, zoals de nieuw aangelegde speeltuin Speelhaven. De gezellige 'Havenkom' met alle horecagelegenheden vind je ook in de buurt evenals het winkelcentrum van Almere Haven, beide op loop-/fietsafstand. Diverse basisscholen en voortgezet onderwijs zijn per fiets goed bereikbaar. Het openbaar vervoer is in Almere uitstekend geregeld en met de auto bent u binnen 2 minuten op de  A6 en even later op de A1 of de A27.
 

Almere

Almere, stad van verrassingen
Gelegen aan het Markermeer, IJmeer en Gooimeer ligt Almere. Het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur bieden allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen. Hoger onderwijs en een internationale school vindt u ook gewoon in Almere.
 
Opvallende architectuur en een breed en gevarieerd uitgaans- en winkelaanbod laten zien dat het zelfbewuste Almere inmiddels cultureel én economisch op eigen benen staat. Het stadshart van Almere Stad heeft niet alleen het grootste winkelgebied van Almere, maar is ook uitgeroepen tot beste winkelgebied van Nederland
 
In het winkelcentrum van Almere Haven vind je nog het aloude ambacht van de warme bakker, de keurslager en de chocolaterie, maar ook schoenen- en kledingwinkels, een opticien, dierenspeciaalzaak, fietsenwinkel, fournituren en nog veel meer.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Estatum makelaardij
Havenzicht 72
1357 NR Almere 
tel: 036-5490628
e-mail: vastgoed@estatum.nl

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin!


 
++++++++++
 

Exceptional property for sale on Rozenwerf in Almere Haven. The house is the first mansion in Almere and was designed by architect Joop van Stigt. It was nicknamed "Monkey Rock." This type of home is rarely available on the market, and this time it is even a corner house on the most beautiful part of Rozenwerf, with a great garden and a garage.


The house can be described as very spacious with five (!) bedrooms and two bathrooms. This makes the accommodation very suitable for large families but also for an au pair, or when you have guests staying over regularly. The house also has a balcony and a large roof terrace.

Please note: the listed price is the minimum price to start bidding from.

Living in 'De Werven' means living in a spacious residential area. Because of the design of the courtyards of this neighborhood, you will find yourself in an oasis of green, where children can play to their heart's content on the many lawns and playgrounds. It is about a 250-meter walk to the new sports hall of Almere Haven, where a beautiful playing field has been laid out for supervised sports activities. There is also a large playground, the Speelhaven, for kids of all ages. All these facilities make this spacious house a very suitable home for (young) families.

Layout

Entrance, hall with meter cupboard, staircase and modern toilet and access to the living/dining room. From the living room and the dining area, there is access to the beautifully landscaped garden. The spacious kitchen is out of sight of the living area, yet easily accessible from the dining area. From the kitchen, you have access to the garden too.

You reach the first floor via the stairs in the hallway. Here are three large bedrooms and a bathroom. Through the landing on the second floor, you enter a large bedroom/living room with its luxury bathroom and access to the large roof terrace. The landing also provides access to the laundry room and the fifth bedroom.

Living

What a lot of space! The living room, dining area, and kitchen are in open connection with each other. Thanks to the L-shaped space, the kitchen is out of sight from the living room. In every corner there are double doors leading into the garden: everywhere you can just step outside. It is wonderful to have all the doors open in sunny weather; you will feel like being outside.
The entire living has laminate flooring and the walls are smoothly finished. Moreover, there is a cozy fireplace.

Cooking

This large kitchen is ideal for some delicious cooking. There is plenty of storage space, a large 5-burner gas stove with extractor hood, microwave, dishwasher, fridge, and freezer.

Sleeping

With five bedrooms, this is an ideal home for (growing up) families! On the first floor, you will find three large bedrooms, the largest with access to a balcony. On the second floor, you will find the fourth and fifth bedroom. This floor is one big surprise; bedroom 4 has a luxury bathroom with a toilet, and you have access to the large roof terrace. This makes this room very suitable for an au pair or guests staying over. But of course, it is also a wonderful room for yourself!
The fifth bedroom is located above the entrance of the house and has a beautiful glass wall and glass roof. This room is also particularly suitable to be used as a study, office or studio. It is just a very pleasant and light workplace.


 

Bathing

The bathroom on the first floor immediately puts a smile on your face. A sleek bathroom with large white wall tiles and modern dark floor tiles, washbasin furniture, radiator, shower cabin, and free-hanging closet.

In the bathroom on the second floor, your smile will get even bigger. The bath area is in open connection with the bedroom, making it the private domain of the inhabitant of bedroom 4. The bathroom has a bath, double sink, a walk-in shower, and a nicely concealed toilet. Do you see yourself bathing in luxury already in this bathroom?

Garden

Because of the corner location of the house, there is a spacious garden that runs almost from the front of the house all the way to the back. The garden is exceptionally green and rich in hydrangeas.

Garage

A separate garage box is also part of the house. It is located nearby, on a corner with several other garages. The garage has a new electrically operated garage door.

Highlights

- French doors to the garden from different corners of the living room;
- Fireplace;
- Two bathrooms;
- Toilets on all three floors;
- Two balconies;
- Separate garage with an electric garage door;
- Fiber optic internet connection;
- Great for au pair or many guests.

Location

The property is well situated for many facilities. For your daily groceries, you can find a supermarket in the immediate vicinity. There are a lot of playgrounds in the area, such as the newly constructed Speelhaven playground. The cozy harbor basis 'Havenkom' with plenty of catering establishments can also be found in the neighborhood as well as the Almere Haven shopping center, both within walking/cycling distance. Various primary and secondary schools are easily accessible by bicycle. Public transport is well organized in Almere. By car you are within 2 minutes on the A6 and a little later on the A1 or A27.

Almere

Almere, city of surprises
Almere is located on Markermeer, IJmeer, and Gooimeer. The abundance of water and the vast, young nature offer all kinds of opportunities for recreational sports. Whether you want to cycle, walk, rollerblade, swim, sail, windsurf or fish. You can also find higher education and an international school in Almere.

Striking architecture and a wide and varied range of entertainment and shopping opportunities show that the self-aware Almere is now on its own culturally and economically. The city center of Almere Stad not only has the largest shopping area in Almere but has also been named the best shopping area in the Netherlands

In the shopping center of Almere Haven you will find the old craft of the bakery, the butcher and the chocolate shop, but also shoe and clothing stores, an optician, pet store, bicycle shop, haberdashery and much more.


For more information, contact:
Estatum makelaardij
Havenzicht 72
1357 NR Almere
tel: 036-5490628
email: vastgoed@estatum.nl
The broker with knowledge and space for personal advice.
Exceptional property for sale on Rozenwerf in Almere Haven. The house is the first mansion in Almere and was designed by architect Joop van Stigt. It was nicknamed "Monkey Rock." This type of home is rarely available on the market, and this time it is even a corner house on the most beautiful part of Rozenwerf, with a great garden and a garage.


The house can be described as very spacious with five (!) bedrooms and two bathrooms. This makes the accommodation very suitable for large families but also for an au pair, or when you have guests staying over regularly. The house also has a balcony and a large roof terrace.

Please note: the listed price is the minimum price to start bidding from.

Living in 'De Werven' means living in a spacious residential area. Because of the design of the courtyards of this neighborhood, you will find yourself in an oasis of green, where children can play to their heart's content on the many lawns and playgrounds. It is about a 250-meter walk to the new sports hall of Almere Haven, where a beautiful playing field has been laid out for supervised sports activities. There is also a large playground, the Speelhaven, for kids of all ages. All these facilities make this spacious house a very suitable home for (young) families.

Layout
Entrance, hall with meter cupboard, staircase and modern toilet and access to the living/dining room. From the living room and the dining area, there is access to the beautifully landscaped garden. The spacious kitchen is out of sight of the living area, yet easily accessible from the dining area. From the kitchen, you have access to the garden too.

You reach the first floor via the stairs in the hallway. Here are three large bedrooms and a bathroom. Through the landing on the second floor, you enter a large bedroom/living room with its luxury bathroom and access to the large roof terrace. The landing also provides access to the laundry room and the fifth bedroom.

Living
What a lot of space! The living room, dining area, and kitchen are in open connection with each other. Thanks to the L-shaped space, the kitchen is out of sight from the living room. In every corner there are double doors leading into the garden: everywhere you can just step outside. It is wonderful to have all the doors open in sunny weather; you will feel like being outside.
The entire living has laminate flooring and the walls are smoothly finished. Moreover, there is a cozy fireplace.

Cooking
This large kitchen is ideal for some delicious cooking. There is plenty of storage space, a large 5-burner gas stove with extractor hood, microwave, dishwasher, fridge, and freezer.

Sleeping
With five bedrooms, this is an ideal home for (growing up) families! On the first floor, you will find three large bedrooms, the largest with access to a balcony. On the second floor, you will find the fourth and fifth bedroom. This floor is one big surprise; bedroom 4 has a luxury bathroom with a toilet, and you have access to the large roof terrace. This makes this room very suitable for an au pair or guests staying over. But of course, it is also a wonderful room for yourself!
The fifth bedroom is located above the entrance of the house and has a beautiful glass wall and glass roof. This room is also particularly suitable to be used as a study, office or studio. It is just a very pleasant and light workplace.

Bathing
The bathroom on the first floor immediately puts a smile on your face. A sleek bathroom with large white wall tiles and modern dark floor tiles, washbasin furniture, radiator, shower cabin, and free-hanging closet.

In the bathroom on the second floor, your smile will get even bigger. The bath area is in open connection with the bedroom, making it the private domain of the inhabitant of bedroom 4. The bathroom has a bath, double sink, a walk-in shower, and a nicely concealed toilet. Do you see yourself bathing in luxury already in this bathroom?

Garden
Because of the corner location of the house, there is a spacious garden that runs almost from the front of the house all the way to the back. The garden is exceptionally green and rich in hydrangeas.

Garage
A separate garage box is also part of the house. It is located nearby, on a corner with several other garages. The garage has a new electrically operated garage door.

Highlights
- French doors to the garden from different corners of the living room;
- Fireplace;
- Two bathrooms;
- Toilets on all three floors;
- Two balconies;
- Separate garage with an electric garage door;
- Fiber optic internet connection;
- Great for au pair or many guests.

Location
The property is well situated for many facilities. For your daily groceries, you can find a supermarket in the immediate vicinity. There are a lot of playgrounds in the area, such as the newly constructed Speelhaven playground. The cozy harbor basis 'Havenkom' with plenty of catering establishments can also be found in the neighborhood as well as the Almere Haven shopping center, both within walking/cycling distance. Various primary and secondary schools are easily accessible by bicycle. Public transport is well organized in Almere. By car, you are within 2 minutes on the A6 and a little later on the A1 or A27.

Almere
Almere, city of surprises
Almere is located on Markermeer, IJmeer, and Gooimeer. The abundance of water and the vast, young nature offer all kinds of opportunities for recreational sports. Whether you want to cycle, walk, rollerblade, swim, sail, windsurf or fish. You can also find higher education and an international school in Almere.

Striking architecture and a wide and varied range of entertainment and shopping opportunities show that the self-aware Almere is now on its own culturally and economically. The city center of Almere Stad not only has the largest shopping area in Almere but has also been named the best shopping area in the Netherlands

In the shopping center of Almere Haven you will find the old craft of the bakery, the butcher and the chocolate shop, but also shoe and clothing stores, an optician, pet store, bicycle shop, haberdashery and much more.


For more information, contact:
Estatum makelaardij
Havenzicht 72
1357 NR Almere
tel: 036-5490628
email: vastgoed@estatum.nl
The broker with knowledge and space for personal advice.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 375.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1977 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 173 m² Perceeloppervlakte 235 m² Gebouwgebonden buitenruimte 21 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 592 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Balkon Ja Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 85 m² (12.0 m bij 9.7 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting voldoende op openbaar terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie H Perceelnummer 57 Oppervlakte 214 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie H Perceelnummer 37 Oppervlakte 16 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente almere Sectie H Perceelnummer 55 Oppervlakte 5 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Unieke woning te koop aan de Rozenwerf 1 in Almere Haven Unieke woning te koop aan de Rozenwerf 1 in Almere Haven Unieke woning te koop aan de Rozenwerf 1 in Almere Haven Unieke woning te koop aan de Rozenwerf 1 in Almere Haven

Download PDF

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Rozenwerf 1, 1355 AA Almere
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring