Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop vrijstaande villa Duinvoet 40 Lelystad

Duinvoet 40

8242 RB Lelystad
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Deze schitterende villa Duinvoet 40 in Lelystad wacht op een koper die zich thuis voelt in een groene en waterrijke omgeving


Het is heerlijk thuiskomen in deze bijzondere duinvilla in een groene...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 4
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Duinvoet 40 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Wat de woning voor mij bijzonder maakt is het feit dat deze nagenoeg onderhoudsvrij is. Geen buitenboel te schilderen door de aluminium kozijnen. Het park wordt onderhouden door een hoveniersbedrijf. Zeker wanneer je een druk werkzaam leven hebt zoals ik, dan wil je thuiskomen en relaxen. De woning heeft verschillende terrassen en het uitzicht aan de voorzijde is echt geweldig.

De Boeierschool (basisschool) is op fietsafstand. Winkelen doe ik meestal in de Jol of in de Kempenaar. Voor de deur je boodschappen kunnen uitladen is voor mij altijd een vereiste. Familie en vrienden combineren een bezoek vaak met een middag Batavia Stad Fashion Outlet. Dat is -net als de musea- op loopafstand. De jeugd weet elkaar te vinden op het strand naast de Flevo Marina. Daar is ook een hele leuke Beachclub.

En heb je geen zin om te koken, dan wandel je naar Brasserie de Houtrib, Bistro jan Goos of een van de restaurants in Bataviahaven. De watersportvereniging Lelystad is een actieve vereniging. Daar worden nog woensdagavond wedstrijden georganiseerd. Verder biedt Lelystad heel veel op het gebied van sport. Golflessen op de tegenover liggende golfbaan is al mogelijk vanaf acht jaar. Zeillessen voor de jeugd worden gegeven op het Bovenwater.

- Petra Botter

Profielplaatje van Petra Botter

Basisschool en winkels op fietsafstand

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Batavia Stad en musea zijn op loopafstand

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Fantastisch uitzicht over 3 van de 5 jachthavens

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below

Deze schitterende villa Duinvoet 40 in Lelystad wacht op een koper die zich thuis voelt in een groene en waterrijke omgeving


Het is heerlijk thuiskomen in deze bijzondere duinvilla in een groene en waterrijke omgeving. Doordat deze woning in een park ligt, met veel groen rondom, maar zelf niet over veel tuin maar wel over veel terrassen beschikt, houd je dus tijd over om van je huis en andere leuke dingen te genieten. 
Park Houtribhoogte is een uniek project naast de Houtribsluis en de Houtribhaven. Het ruim opgezette project is een bijzonder woonpark aan de kust van het IJsselmeer,  waar achter de dijk een duinachtig landschap is gecreëerd. Op een van de duintoppen staat nu deze prachtige vrijstaande villa te koop. De villa bestaat uit twee woonlagen en is nagenoeg onderhoudsvrij met aluminium kozijnen. De voorzijde van de woning biedt een fenomenaal uitzicht over drie van de vijf jachthavens in Lelystad en het golf resort. De achterzijde biedt uitzicht over een vijver en volop groen. Aan de achterzijde zijn een tweetal terrassen gesitueerd, een houten terras van 32 m2 aan de woonkamer en een betegeld terras voor de slaapkamers van 40 m2. 

In de zomer hoor je de sluiswachter soms aanwijzingen geven. De villa is gebouwd als dijkwoning. Dat betekent slapen beneden en wonen boven. De woning is zeer geschikt voor mensen die een woning zoeken met weinig onderhoud. Maar ook voor zeilers die hun schip op loopafstand willen hebben in een van de havens. Voorbij woonwijk Parkhaven vind je een gezellig strand met een beachclub, een mooie aanvulling op dit Park Houtribhoogte met haar duinachtige uitstraling. De basisschool en winkels zijn op fietsafstand. 

LET OP DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS


Te koop schitterende villa Duinvoet 40 in Lelystad


Woonkamer 


Dit is heerlijk thuiskomen. De grote ramen tot aan de grond zorgen voor een enorme lichtinval. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een schuifpui met hordeur welke toegang geeft naar een prachtig houten terras op het zuiden. De lichte laminaat vloer is door de gehele woning toegepast. De woonkamer heeft een gestucd plafond.


Koken


De keuken is stijlvol uitgevoerd en voorzien van inbouwkoelkast, combi magnetron/oven, wasemschouw en 5 pits gasfornuis. De keuken is onderdeel van het woongedeelte, wat het gezellig maakt om te koken met gasten, maar natuurlijk ook voor jezelf.

Te koop vrijstaande villa Duinvoet 40 in lelystad


Slapen


Het beneden gedeelte van de woning is qua oppervlak groter door de slaapkamer onder de carport. De hardhouten trap leidt naar een zeer ruime hal, die toegang geeft tot drie slaapkamers en een vierde ruimte die voor vele doeleinden geschikt is, van inloopkast tot berging.
Bijzonder zijn de openslaande deuren in twee slaapkamers en een schuifpui in de slaapkamer onder de carport. Alle slaapkamers zijn dan ook voorzien van hordeuren en rolluiken om comfortabel te kunnen slapen. Nu de zomers steeds warmer worden, is het hier nog heerlijk koel slapen. 


Badkamer en toilet


De toiletten op beide etages zijn identiek ingericht. Dezelfde tegel is ook doorgevoerd in de badkamervloer. De badkamer heeft een douche, een wastafelmeubel met ruime lades en een verlichte spiegel. De aansluiting voor een ligbad of jacuzzi is aanwezig. Het aanwezige sanitair is van Plieger, de kranen zijn van Grohe. 

Te koop vrijstaande villa Duinvoet 40 in Lelystad


Indeling


Je komt binnen in een ruime hal, waar toilet, meterkast en inpandige berging zijn gelegen en die direct naar het woongedeelte leidt. De woonkamer grenst aan een houten terras van 32 m2 met zonnig uitzicht over de binnentuin.
In de berging is een aansluiting voor de wasmachine- en drogercombinatie en de opstelling van de Combi ketel (Intergas Kombi HR). 
De trap bevindt zich in de hal en deze leidt naar het lager gelegen slaapgedeelte. Op de beneden verdieping vind je drie slaapkamers, de badkamer en een toilet en een vierde ruimte die voor vele doeleinden geschikt is, van inloopkast tot berging. 
Vanuit de drie slaapkamers is een betegeld terras van 40 m2 bereikbaar, waar het heerlijk koel is door de houten overkapping van het bovenliggende terras.  


Buitenruimte 


Er is plaats voor 2 auto's op eigen terrein. Doordat de voorzijde volledig bestraat is, kan er een auto voor de deur en een onder de carport geparkeerd worden. In de directe omgeving is de mogelijkheid voor openbaar parkeren ruimschoots aanwezig. In de carport is een buitenkraan geplaatst. De berging heeft een eigen buitendeur, zodat fietsen makkelijk naar binnen kunnen worden gereden. De achtertuin en het houten terras zijn gelegen op het zuiden met een perfecte zon ligging. Park Houtribhoogte is een mandelig gebied. Dat betekent wel de lusten, maar niet de lasten. Er zijn prachtige wandelpaden, er is een leuke natuurlijke speeltuin en kinderen kunnen hier nog gewoon een boomhut bouwen en buiten spelen. Het Park wordt onderhouden door de Stichting Beheer Park Houtribhoogte.

Te koop vrijstaande villa Duinvoet 40 in Lelystad


Bijzonderheden: 


-Energielabel A
-Geen onderhoud door aluminium deuren en kozijnen
-Rolluiken voor iedere slaapkamer
-Ketel is van 2008. Onderhoudsrapport aanwezig.
-Kosten VVE (Stichting Beheer Park Houtribhoogte) € 40 per maand.


Over Lelystad


Lelystad is direct gelegen aan de A6 en heeft een goede treinverbinding met Amsterdam en Zwolle. De stad kent alle voorzieningen voor een gunstig leefklimaat;  lucht, water en grond zijn er schoon. Verder biedt Lelystad een scala aan mogelijkheden op stedelijk niveau, zoals de centrum voorzieningen, opleidingsmogelijkheden, gezondheidszorg, plezierig winkelen en uitgaan. Gelegen aan het Markermeer en IJsselmeer biedt Lelystad een kustlijn van 17 km met vier moderne jachthavens, de passantenhaven Bataviahaven en vele restaurants aan het water. De arbeiderswoningen op het voormalige Werkeiland, dat indertijd diende als basis voor de dijkwerkers die de dijken om Flevoland aanlegden, zijn geheel gerenoveerd en vormen zo de unieke historie van Lelystad. Verder is Lelystad natuurlijk bekend door Batavia Stad Fashion Outlet, de Bataviawerf, het Nieuw Land museum, het RACM  ofwel het scheepsarcheologisch depot, het Aviodrome https://www.aviodrome.nl/en Lelystad Airport https://www.lelystadairport.nl/. Bekende jaarlijkse evenementen zijn de Oldtimerdag, de Lelystadse Hippiemarkt en Jordaan in de Polder. Sinds dit jaar wordt ook de Hiswa te water in Lelystad georganiseerd.

 

Meer informatie over deze leuke woning of een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel Monique Uffen op 036-5490628.

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin!

It is wonderful to come home to this special dune villa in a green and water-rich environment. Because this house is located in a park, with lots of greenery around, but does not have a lot of garden itself but has many terraces, so you have time to enjoy your house and other nice things.
Park Houtribhoogte is a unique project next to the Houtribsluis and the Houtribhaven. The spacious project is a special residential park on the coast of the IJsselmeer, where a dune-like landscape has been created behind the dike. This beautiful detached villa is now for sale on one of the dune tops. The villa consists of two floors and is virtually maintenance free with aluminum frames. The front of the house offers a phenomenal view of three of the five marinas in Lelystad and the golf resort. The rear offers a view over a pond and plenty of green. At the rear are two terraces situated, a wooden terrace of 32 m2 to the living room and a tiled terrace for the bedrooms of 40 m2.

In the summer you sometimes hear the lock keeper give directions. The villa is built as a dyke house. That means sleeping downstairs and living upstairs. The house is very suitable for people who are looking for a house with little maintenance. But also for sailors who want to have their ship within walking distance in one of the ports. Past the Parkhaven residential area you will find a cozy beach with a beach club, a nice addition to this Park Houtrib height with its dune-like appearance. The primary school and shops are within cycling distance.

Pay attention! This property is offered with a bidding from price

Living room
This is wonderful to come home. The large windows to the ground provide a huge amount of light. The spacious living room has a sliding door at the front with screen door which gives access to a beautiful wooden terrace on the south. The light laminate floor has been used throughout the house. The living room has a stuccoed ceiling.

Cook
The kitchen is stylish and equipped with built-in refrigerator, microwave / oven, stove and 5 burner gas stove. The kitchen is part of the living area, which makes it pleasant to cook with guests, but of course also for yourself.

To sleep
The lower part of the house is larger in size by the bedroom under the carport. The hardwood staircase leads to a very spacious hall, which gives access to three bedrooms and a fourth room that is suitable for many purposes, from walk-in closets to storage.
Special are the French doors in two bedrooms and a sliding door in the bedroom under the carport. All bedrooms are equipped with screens and shutters to be able to sleep comfortably. Now that the summers are getting warmer, it is still nice and cool to sleep here.

Bathroom and toilet
The toilets on both floors are decorated identically. The same tile has also been implemented in the bathroom floor. The bathroom has a shower, a washbasin with large drawers and an illuminated mirror. The connection for a bath or jacuzzi is available. The plumbing is from Plieger, the cranes are from Grohe.

Layout
You enter a spacious hall, where toilet, meter cupboard and indoor storage are located and which leads directly to the living area. The living room adjoins a wooden terrace of 32 m2 with sunny views over the courtyard.
In the storage room there is a connection for the washer and dryer combination and the installation of the Combi boiler (Intergas Kombi HR).
The staircase is in the hall and leads to the lower sleeping area. On the ground floor you will find three bedrooms, the bathroom and a toilet and a fourth room that is suitable for many purposes, from walk-in closets to storage.
From the three bedrooms is a tiled terrace of 40 m2 accessible, where it is wonderfully cool by the wooden roof of the terrace above.

Outdoor space
There is room for 2 cars on site. Because the front is completely paved, a car can be parked in front of the door and one under the carport. In the immediate vicinity the public parking facility is amply available. An outside crane has been placed in the carport. The storage has its own outside door, so that bicycles can easily be driven inside. The backyard and the wooden terrace are located on the south with a perfect sun position. Park Houtribhoogte is a mandelig area. That means the lust, but not the burden. There are beautiful hiking trails, there is a nice natural playground and children can still just build a tree house and play outside. The Park is maintained by the Stichting Beheer Park Houtribhoogte.

Particularities:
-Anergy label A
-No maintenance by aluminum doors and frames
-Rolling shutters for every bedroom
- Boiler is from 2008. Maintenance report available.
- Cost VVE (Stichting Beheer Park Houtribhoogte) € 40 per month.

About Lelystad
Lelystad is located directly on the A6 and has a good train connection with Amsterdam and Zwolle. The city has all the facilities for a favorable living environment; air, water and soil are clean. Lelystad also offers a range of possibilities at an urban level, such as the center facilities, training opportunities, health care, pleasant shopping and entertainment. Located on the Markermeer and IJsselmeer Lelystad offers a coastline of 17 km with four modern marinas, the marina harbor Bataviahaven and many restaurants on the water. The workers' houses on the former Werkeiland, which at the time served as the basis for the dike workers who built the dykes around Flevoland, have been completely renovated to form the unique history of Lelystad. Furthermore, Lelystad is of course known for Batavia Stad Fashion Outlet, the Batavia Yard, the New Land Museum, the RACM or the ship archaeological depot, the Aviodrome and Lelystad Airport. Famous annual events are the Oldtimerdag, the Lelystad Hippie market and Jordaan in the Polder. Since this year, the Hiswa te water in Lelystad has also been organized.

Huidige eigenaar aan het woord

Wat de woning voor mij bijzonder maakt is het feit dat deze nagenoeg onderhoudsvrij is. Geen buitenboel te schilderen door de aluminium kozijnen. Het park wordt onderhouden door een hoveniersbedrijf. Zeker wanneer je een druk werkzaam leven hebt zoals ik, dan wil je thuiskomen en relaxen. De woning heeft verschillende terrassen en het uitzicht aan de voorzijde is echt geweldig.

De Boeierschool (basisschool) is op fietsafstand. Winkelen doe ik meestal in de Jol of in de Kempenaar. Voor de deur je boodschappen kunnen uitladen is voor mij altijd een vereiste. Familie en vrienden combineren een bezoek vaak met een middag Batavia Stad Fashion Outlet. Dat is -net als de musea- op loopafstand. De jeugd weet elkaar te vinden op het strand naast de Flevo Marina. Daar is ook een hele leuke Beachclub.

En heb je geen zin om te koken, dan wandel je naar Brasserie de Houtrib, Bistro jan Goos of een van de restaurants in Bataviahaven. De watersportvereniging Lelystad is een actieve vereniging. Daar worden nog woensdagavond wedstrijden georganiseerd. Verder biedt Lelystad heel veel op het gebied van sport. Golflessen op de tegenover liggende golfbaan is al mogelijk vanaf acht jaar. Zeillessen voor de jeugd worden gegeven op het Bovenwater.

- Petra Botter

Profielplaatje van Petra Botter
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 400.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Kan snel Servicekosten € 40,00 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken Dijkwoning Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 138 m² Gebouwgebonden buitenruimte 32 m² Inhoud 562 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 25-07-2028 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen, volledig geïsoleerd, geen spouw, eco-bouw en geen isolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HR ketel (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, tuin rondom en zonneterras Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 40 m² (0.04 m bij 0.1 m) Ligging hoofdtuin Zuid Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie Parkeergelegenheid Garage Carport en parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting voldoende parkeren aan de strat Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Schuifpui Kadastrale gegevens Gemeente LELYSTAD Sectie M Perceelnummer 8594 Oppervlakte 138 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Duinvoet 40 het beste omschrijven.

Basisschool en winkels op fietsafstand

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Batavia Stad en musea zijn op loopafstand

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Fantastisch uitzicht over 3 van de 5 jachthavens

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Video's

Plattegronden

Duinvoet 40 in Lelystad 8242 RB Te koop vrijstaande villa Duinvoet 40 Lelystad

Download PDF

3D Plattegrond

360° Foto's

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Duinvoet 40, 8242 RB Lelystad
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.