Mijn favorieten

Verkoop van uw woning


Uw huis snel verkocht door Estatum makelaardij


Waar bestaan onze werkzaamheden uit bij verkoop?

- Een objectieve waardebepaling en advies over de vraagprijs
- Een helder plan van aanpak, geen verrassingen achteraf
- Advies over hoe we het huis gaan presenteren (fotografie, plattegronden e.d.).
- Onderzoek bij gemeentelijke instanties, kadaster, VVE (indien van toepassing) en bestudering van eigendomsstukken etc.
- Aanmelding op diverse websites, waaronder onze eigen website en Funda.
- Uitgebreide inzet van Social Media.
- Stijlvolle brochure ontwerpen, zowel digitaal als in drukwerk.
- Het verzorgen van bezichtigingen: Bij bezichtigingen geven wij kopers ruim de tijd om de woning te kunnen bekijken en voorzien wij hen van alle informatie.
- Indien gewenst: organisatie van open dag(en) in de woning.
- Verkoopborden op/aan de woning (geen verplichting).
- Het voeren van onderhandelingen of het opzetten van een inschrijving, uiteraard in overleg, waarbij wij iedere bieding en voorwaarde naderhand rustig doorspreken.
- Juridische afwikkeling van de koop en het opstellen van de koopakte.
- Begeleiding van de eindoplevering en de overdracht bij de notaris.


 

Woning Snel Verkocht

Tarieven

De kosten van onze verkoopbegeleiding worden op maat geoffreerd, afhankelijk van onder meer het gekozen plan van aanpak en uw/onze verwachtingen ten aanzien van de verkoop


Of vraagt u liever naar de opbrengst?

Bij de verkoop van uw woning zult u een aantal vragen hebben. De belangrijkste is ongetwijfeld hoe de maximale opbrengst te behalen? Welke strategie past er bij de kopers doelgroep en het type huis? Hoe hoog moet de vraagprijs zijn? Of ga ik werken met een vanaf-prijs? Moet ik nog wat aan mijn huis veranderen om het verkoop-klaar te maken? Wat is het beste moment om de verkoop op te staan starten? Is het belangrijk hoe snel ik mijn huis verkoop?

Na een kennismaking met elkaar en een ronde door het huis weten wij waar het om gaat en wat uw wensen zijn. Op basis van deze kennis en een uitgebreide referentie analyse, bieden wij u antwoorden op uw vragen en stellen wij voor u een verkoopplan op.

Uiteraard is het ons doel om bij de verkoop van uw huis een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren in een zo kort mogelijke tijd. Een woning die te lang te koop staat verliest aantrekkingskracht en dat kost geld.

Wij kennen de kunst van het ‘verleiden’ van potentiële kopers. Daar zijn wij goed in.
Met een aantrekkelijke presentatie van uw woning en een uitgebreide internetmarketing worden kopers verleid tot het maken van een bezichtigingsafspraak.


Facebook

Volg ons ook op Facebook: klik hier!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring