Mijn favorieten

Wie is Estatum makelaardij in Almere?


Estatum makelaardij is gevestigd in Almere en is lid van de NVM en NVM Business
De makelaar met verstand van zaken en ruimte voor persoonlijk advies


Uw persoonlijke makelaar met vijfentwintig jaar ervaring, altijd gedreven om voor u de beste transactie tot stand te brengen. Een allround makelaar, met specialistische kennis.
 

Wij zijn thuis in bedrijfsmatig vastgoed, woningen, taxaties, aan en verkoop en huur.  

Wanneer je als bedrijf een eigen filosofie hebt en een unieke kijk hanteert op de branche, doe je het dan niet goed doordat je afwijkt van de massa? Wij denken daar heel anders over en hebben een uitgesproken mening over de rol van bemiddeling bij onroerend goed.

Het contact met onze opdrachtgevers staat centraal, hetgeen ook de hoogste prioriteit geniet. Zij schenken ons het vertrouwen en daar dien je zorgvuldig mee om te gaan. Bovendien zijn wij van mening dat de kwaliteit van het advies, de kennis van de materie en de wijze waarop we zaken tot stand brengen doorslaggevend moeten zijn. En daar zijn wij sterk in. Of u nu een huis zoekt of wilt verkopen, een vrijblijvende waardebepaling wilt of een taxatie nodig heeft. En: of u nu een bedrijfspand zoekt, of een koper of een huurder voor uw bedrijfspand zoekt. Het kan bij ons allemaal, zonder dat u oeverloos van hot naar her hoeft te shoppen. Kortom: Alle specialismen onder één dak.

 

Wij werken op basis van No Cure, No Pay en ons tarief is All Inclusive. U betaald vooraf dus geen opstartkosten! 

 

Wij plaatsen uw pand o.a. op Funda, FundainbusinessFacebook, Twitter, Linkedin en op Estatum.nl

Aan gebakken lucht heeft u niets, en op een luchtkasteel zit niemand te wachten. Ook benieuwd? Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uiteraard kunt u zich bij ons ook vrijblijvend in laten schrijven in het woningzoekenden bestand, zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van het nieuwste aanbod binnen de door u aangegeven woonwensen. Klik hier.


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring